Tj 0!!!

kuva: Aleksi B.

Tässä kuvassa ei tuolla taka-alan tyypillä ole yllään kastemekkoa eikä meneillään ole mikään uskonnollinen riitti. Allekirjoittaneella vuoden 2012 ylioppilaalla on nyt myös yksi ammatti. Toiveissa tehdä jonkin aikaa näitä töitä, ja selvitellä samalla päätään (=mitä järkevää minä haluaisin tehdä elämälläni?…) jonka jälkeen jatkaa opiskeluja jossain. Juhlia ei omasta toiveestani sen suuremmin juhlittu, mutta kivaltahan tää tuntuu kun on yks etappi saavutettu! Resko pääsi ”juhlapäivän” kunniaksi illalla revittelemään koirapuistoon Torsti-bestiksen kanssa, olipa pojilla vain taas hauskaa 🙂 Ja nyt uusia tuulia päin!

8 thoughts on “Tj 0!!!

  1. Onnea valmistumisesta! Samassa veneessä mäkin, tänään sain todistukset käteen. 😀 Ei tullut myöskään sen kummemmin juhlittua, lähdettiin sen sijaan Neran kanssa agiepiksiin, heh. Resko näyttää muuten pieneltä. Kuvittelen sen isommaksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s