Oulu KV 2015: sunnuntai = CACIB, vaSERT

Tuomari Antonio Di Lorenzo tykkäsi Rekusta seuraavaa:

Excellent type. Needs more masculin expression. Dark eyes. Long head. Square body. Very good coat. Needs better croup and set of tail. Well angulated front and rear. Very good chest and movement with enough set of ears. NUO ERI SA NUK1 PU2 CACIB VASERT

Eli Antonio tykkäsi Reskosta vähän eilispäivän tuomaria enemmän. Sen kummemmin Resko ei suostunut seisoskelemaan kehässä tänään kuin eilenkään, mutta liikkuessaan se oli aina hommassa mukana ja esitteli mielellään parit onnenpomput kun silmä vältti. Tuomari kielsi minua syöttämästä koiraa kehässä ja kaivoi omasta taskustaan nenäliinan, jota heilutteli Rekun naaman edessä kun koitettiin seisoskella sievästi paikallaan. Kuten odottaa saattaa, laski Reskon perspää aika vauhdilla kohti maata kun se valmistautui ottamaan valkoisen sutin sedän kädestä itselleen, tai oletti nyt vähintäänkin pääsevänsä juoksemaan lelun perässä, jos ei taistelemaan kuitenkaan. Sellainen se on, Resko Jr Niska. Parhaimmillaan kun tekee sitä mistä tykkää: liikkuu ja leikkii.

Nyt unohdetaan näytelmät hetkeksi jos toiseksikin (en ole edes vilkaissut tulevia näyttelyitä) ja kevennetään Reskon turkkia loppukesäksi. Rontti jos kuka on parit lehmänpaskaojassa-pyörähtämiset ja joessa uimiset ansainnut ja homma helpottuu kun nyppii tuota pehkoa vähemmäksi. Ihan huippuhieno viikonloppu hyvässä seurassa, en voisi olla tähän kehädebytointiin tyytyväisempi. Resko on hieno sisältä ja ulkoa, maailman paras parrakas. Se tarvii kehiä ajatellen lisää aikaa ja ruokaa – ja on vuoden päästä taas (loogisesti..) vuoden verran valmiimpi snautseriuros. Onnea kaikille muillekin tuloksiinsa tyytyväisille 🙂 Kovasti houkuttelee ajatus Reskopterista agilitybaanoilla, jospa syksyn mittaan päästäis jonnekin harjottelemaan hallittua liitelyä – luulis Reskon ainakin siitä liitely-osasta pitävän.

ROP Wanhan Purolan X-Ray & VSP Wanhan Purolan Ura

10 thoughts on “Oulu KV 2015: sunnuntai = CACIB, vaSERT

  1. Se musta on Woody 😉 Tosin sieltä olis voinut helposti tippua serti, kun Woody ei niitä enää tarvi. Höh!
    Onnea vielä! Tuo tuomarisetä on meillekin tuttu, aika krhm persooooona….

  2. Kiitos! Vähän harmittaa, etten ilmoittanut Reskoa Kemin KV-näyttelyyn joka ois nyt tällä viikolla. Sinne näkyi olevan ilmoitettuna vain 1 musta snautseri.. Mutta no, on meillä onneksi paljon muutakin tekemistä kuin näyttelyissä kiertäminen 😀

  3. Onnittelut! Lisää näyttelyitä sitten, kun Resko on kaksi. Paitsi että Raimon kanssa ei ehkä kannata mennä samaan näyttelyyn, se on jotenkin niin ylivoimaisen komea.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s