Ajan tasalla

Me lähdetään huomenna Tornioon ja suksitaan siitä loppuvuodeksi oikeaan Lappiin Ylläkselle! Kaken korvakarvat rehottavat autuaina, ja annan niiden kasvaa Kajaani KV-näyttelyyn asti ihan rauhassa – vuosi sitten Ylläksellä pakkanen paukkui yli -30 asteessa.. Hrrrh.. 
Muutama suunnitelma on jo lyöty lukkoon vuodelle 2016: ainakin koiranäyttelyitä ja yksi luonnetesti. Mietin pitkään onko Resko vielä liian kakara testattavaksi, mutta uskon sen selviävän testistä hyvin Reskomaiseen tapaansa. En odota Amormaisia pisteitä (yhteensä 223p), mutta aavistelen kyllä missä tilanteissa Resko pistää shown pystyyn ja koska se saattaa hyytyä. Jos siis hyytyy ollenkaan. Silmätarkeissa haluaisin sen myös käyttää, mutta katsellaampa niitä juttuja lähempänä kesää. 
Mikäli Kakkis ei nyt kasva aivan vinoon, niin sitä haluaisin esitellä useammallekin tuomarille, vaan sekin juttu jää ajan näytettäväksi. Toistaiseksi oon vain superkiitollinen kahdesta terveestä ja helposta koirakaverista, joiden kanssa pakataan huomenna loputkin kamat laukkuihin ja lähdetään junailemaan pohjoiseen. Toivon meille mukavaa matkaa!

6 thoughts on “Ajan tasalla

  1. Tuo on ihan paras asia, josta olla kiitollinen 🙂 Pitkästä aikaa tulin blogista lukemaan teidän kuulumisia facebookin lisäksi. t. Sirkku joka yrittää tässä vähän aktivoitua omankin blogin suhteen.. 😀

  2. Ihana tämä ulkoasu <3 Tykkkään hirveästi! Pitäisi itsekin opetella tekemään jotain vähän fiksumpaa tuon oman blogin ulkoasun suhteen :D

    Ps. Luin tuosta bannerista ensiksi että Usko ja Kasko… :'D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s