Kuvaterveiset Ylläkseltä

Pakkasta riittää, päivästä toiseen enemmän kuin -20 astetta. On käyty lenkkeilemässä sitten tunturissa, kun siellä on kymmenisen astetta lauhempaa. Sain työvuorolistat kolmeksi viikoksi ja niiden kolmen viikon jälkeen eletäänkin Kajaani KV-viikkoa. Tuskin maltan odottaa!

7 thoughts on “Kuvaterveiset Ylläkseltä

  1. 😀 Meillä on jo perinteeksi muodostunut joulu Ylläksellä ja kyllä olivat päivät pitkiä kun Oulussa odotin lunta ja Ylläkselle lähtöä.. Täällä olo on ihan oma juttunsa! Toivottavasti tekin saatte kuitenkin edes maistiaisen tästä talven ihmemaasta hankineen tämän talven aikana.

  2. Hyvin sanottu ja NIIN totta! Täällä kävi pakkanen -29.5C asteessa, kyllä se oli jo liian kylmää.. Tänään vain noin -16C, se on aika sopivasti. Lunta vaan pyryttää aivan villisti.

  3. Oooh, onpa siellä PALJON lunta! Vau! Terveisin yksi kateellinen täältä etelästä, täällä on edelleen vain märkää, synkkää ja mutaista. 😀

  4. Onnex teillä on noita ihmisen keksimiä valoja, kun päivä siellä on kaksi pimeää käsi kädessä, vain lyhyt sininen hämärä niiden välissä.

    Lumi herättää kademieltä, vaikka juuri nyt meilläkin jotakin valkoista ilmassa leijailee tuolla ulkona.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s