Lisää terveystuloksia Reskolle

Käytiin tänään Oulun Animagissa tutkituttamassa silmät ja polvet ihan virallisesti. Joukkotarkastuksen järjesti Oulun Puudelit ja me kävästiin siellä ihan bussilla – siistiä, eikö vain. Koirat ovat kulkeneet viikon aikana useaan otteeseen bussilla (on käyty ihan huvikseen vaan Oulun keskustassa kuljeksimassa) ja me on saatu kanssamatkustajilta paljon positiivista palautetta: hyvin käyttäytyvät koirat saavat ihmiset puheliaiksi.

Noniin ja sitten itse asiaan, eli Reskon tuloksiin: 0/0 polvet ja terveet silmät! En osannut stressata näitä tarkastuksia ollenkaan, polvet kun on vaan ”extraa” terveystarkastusten joukossa (harvemmin niitä keskareilta tutkitaan) ja silmät on mitä on enkä minä niille mitään voi. Resko käyttäytyi eläinlääkärissä kiltisti, mutta muille koirille se olis halunnut jutella kovasti ja yhden kissan se olisi ehkä halunnut juoksuttaa ulos odotusaulasta. Hyvä Rekku!

Tällä hetkellä Reskon terveystulosten koko litania on siis tällainen:
lonkat B/B, kyynärät 0/0, polvet 0/0, selkä LTV0 ja silmät terveet.

Tässähän loppuu kohta tutkittavat asiat kesken, jos seuraavaksi sitten analysoitais pääkopan sisältöä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s