Paluu toukokuuhun 2015

Oulussa on ihan mahdoton pääkallokeli – jokainen tie on peilijäässä ja olen ollut nastakengistäni todella kiitollinen. Kuka keksisi koirille samat varusteet? Hirvittää katsella poikien liukastelua.

Kurjasta jäisestä säästä intoutuneena tässä tulee #throwback vuoden takaiseen toukokuuhun. Oltiin Oulunsalon soramontuilla Jonnan kanssa ja Reskolle tuli hirrrvveeen kuuma Torsti-basenjin kanssa juostessa, vaikkei lämpöä ollut varmaan edes 15 astetta. Siksi Reskon pitikin kaivaa itselleen viilennyskuoppa ja asettua sinne jäähdyttelemään hetkeksi – hassu tapa! Tekeekö muut koirat viilennyskuoppia itselleen?
Ps. Omistajalle puhkesi viimeyönä ensimmäinen viisaudenhammas, jännittävää! Ja huomenna mennään taas katetriablaatioon – kävin samassa toimenpiteessä jo vuonna 2011, mutta lopputulos ei ollut ihan 5/5. Parempi onni tällä kertaa?

5 thoughts on “Paluu toukokuuhun 2015

  1. Toi on kyllä aivan kauheeta kun koira liukastelee… Mennään sitten aina noilla peilijääkeleillä ihan toosi rauhassa ja metsässä, jossa ei niin liukasta oo. Silti aina inhottaa koiran puolesta, kun raukka ei meinaa pystyssä pysyä:(

    Hymy Hännässä

  2. Ihana Piski! Amor tai Kaskokaan ei kaivele kuoppia itselleen, enkä muista minkään muunkaan rotuisen koiran tehneen itselleen kuoppaa. Resko kaivoi kuoppia jo puolivuotiaana Amorin kanssa hiekkakuopilla ollessa 🙂

  3. Piski teki. Sillä oli sekä kotipihalla että mökillä vakiopaikat, mihin se kaivautui. Muutamat muutkin edesmenneet harrastivat viilennyskuoppia, mutta nämä käppänävintiöt eivät harrasta kaivamista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s