Kasko 1 wee!

 

Lamigras Black Pride Pantherin seuraajaksi tullut Lamigras Black Younger Panther eli KASKO täytti tänään kokonaisen ensimmäisen vuoden! Enpä tiennyt vielä vuosi sitten hänen edes syntyneen. Täysin tietämättömänä siitä, mitä vuosi toisi tullessaan. Kasko on rakkaus. Kasko on tulta ja tappuraa. Kasko on äärimmäisen fiksu nuori koira. Kasko on tänään ollut osa meidän perhettä jo 309 päivää. Enkä olisi voinut löytää parempaa. Niin rakas, niin hieno oma pieni Havukka-ahon ajattelijani. Tuumailija, taistelija, kaunismielinen pikku käppänä. Reskon paras kaveri.
Kiitos kasvattaja, kun halusit että Kasko muuttaa meille. En voisi enää kuvitellakkaan elämäämme ilman.

5 thoughts on “Kasko 1 wee!

  1. Onnea Kaskolle ja onnea Kaskon onnelliselle kotiväelle. 🙂 Tuo ensimmäinen kuva on musta jotenkin ihana. Turkin tekstuurissa ja partanaamassa on paljon tutkittavaa (joo mää täällä tuijotan sun nautseria).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s