Suuria suunnitelmia

Kaveri meni kertomaan, että käppänöiden erkkarissa mustat tuomaroi Päivi Takkinen. Se sama Päivi Takkinen, joka laittoi Kaken Kajaani KVssa parin multichampionin ohi ja teki siitä ropin ja sertivoittajan. OHO. Näyttelyt ovat 18.06.2016 Espoossa – ja kuinka kätevästi kävikään niin, että siskoni muutti vuodenvaihteessa Oulusta Espooseen? Heheh, taidetaankin lähteä telttailemaan heidän takapihalleen kesäkuussa..

 
  
Mitäs muuta nyt. Hirveästi polttelis agilityjutut pitkästä pitkästä aikaa.. Katselen toisten videoita radoilta ja muistelen Amorin kanssa koettuja huippuhetkiä. HALUAN! Vaan kun ei oo vielä edes varmaa että missä olen tulevan kesän – Oulu, Tornio, Ylläs? Välimatkat harrastuksiin voi kasvaa melkoisen suuriksi.

2 thoughts on “Suuria suunnitelmia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s