8 thoughts on “Oulunsalon montuilla

  1. Kiitos! Mie oon tykännyt tuosta Pomppa Jumpystä tosi paljon Kaken käytössä; se on niin näppärä pukea ja riisua ja koiran päällä täysin huomaamaton siten, ettei se rajoita liikkeitä mistään suunnasta. Tähän asti se on riittänyt meille yksistään, ainakaan tuolla hiekkakuoppareissulla selkäpuoli ei ottanut märkää eikä kastunut, varmaan pukisin siihen takin päälle jos pakkanen olis kovempi -> silloin voi autoon mennessä riisua sen takin ja koiralle jää kuitenkin paita. Jos ei Reskon rintakehä olis niin jäätävän kokoinen ettei tällaiset paidat mene sille, ostaisin sille kyllä hetimmiten omansa 🙂 Tosi monikäyttöinen ja kätevä paita, talvella kerrospuetaan sitten.

  2. Ihania kuvia!
    Onko muuten nuo Pomppa-paidat millassia käytössä? Luulis, että ne kastuu lumessa tosi nopeesti ja ei lämmitäkkään enää… Olis kiva kuulla käyttökokemuksia! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s