Kajaani KV 2017

Niin kävi, että Kasko ”teki Kaskot” taas Kajaanissa 🙂
ERI SA NUK1 PU2 SERT VARACA
Tuomarimme Birgitta Hasselgren oli ihan yhtä tiukka kuin kuvittelinkin; vain kolme koiraa seitsemästä sai SA:n, ja saman verran hän jakoi myös EH:ta. Jännää, mutta hienoa – olin jo aivan mielissäni ERI SA:sta, jee! 😀 Kasko esiintyi todella kauniisti, vaikka hetkeä aiemmin se kieltäytyi täysin liikkumasta kun lattiassa oli pissatahroja. Kake on sellainen siisteysintoilja, että ei ota askeltakaan jos alusta on likainen. Kaikki eritteet yököttävät sitä. Pikkuisen siis jännitti viedä tyyppiä kehään..

Tuomaria viehätti erityisesti Kaskon pieni koko ja ryhti ja sen luonne 😀 hän kysyikin minulta, että onko koirasi aina näin iloinen? Naurahdin vaan että juu kyllä se on, sellainen se vaan on.. Kaskolla oli siis tosi hauskaa kehässä ja se onneksi näkyi myös muille, häntä ja peppu hetkuivat ja hytkyivät joka välissä niin paljon ettei mitään järkeä. Sellainen rakas pieni ilopilleri se on.

Seurueemme (eli siskojeni) yorkit pärjäsivät myös; meidän viime kesän lainapentumme Kirppu oli ROP-pentu ja sai KP:n. Kaskon ”sisko” Sissi-yorkki sai myös todella imartelevan arvostelun ja oli pn4. Nyt me kai vaan ootellaan että kahden sertin Kakkis täyttää ne maagiset 2 vuotta ja katsellaan minne mennään näyttelemään sen jälkeen. Kesän suunnitelmiin kuuluu myös muutama reissu Ruotsiin, kuten viime vuonnakin 🙂 Alla Kaskon tämänkertainen arvostelu:

”Hyvä pää. Hyvä kaula ja ryhti. Toivoisin enemmän eturintaa ja raajoihin vahvemman luuston. Hyvä ylälinja. Hyvät takakulmaukset. Hyvä turkki. Kantaa itsensä hyvin. Kauttaaltaan hieno kokonaisuus.”

videot: Karoliina N. – kiitos!

5 thoughts on “Kajaani KV 2017

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s