Reskon rokotukset

Resko Reipas kävi tänään pitkästä aikaa rokotettavana. Hyppäsi tottuneesti pöydälle, heilutteli häntäänsä, seisoi paikoillaan ilmeenkään värähtämättä ja korvankaan kääntymättä kun mukava ell-täti piikitti sitä kankkuun. ”Se ei tainnut kyllä huomata ees että mitä täällä tapahtui, tosi hienokäytöksinen poika!”, sanoi lääkäri kun oli pistänyt.

Että kun aina haetaan koirille mukavia kokemuksia mukavien lääkärien luona käynneistä, niin tästä tuli lääkärille mukava kokemus, kun koira oli niin helppo.. Rokotukset on nykyään niin pitkään voimassa, että Reskon tarvii mennä seuraavan kerran vasta 2021! Ajatella. Se on silloin jo 8-vuotias!?

Alla muutama kuva meidän hiekkakuoppareissulta tällä viikolla. Oulussa on ollut koko viikon tosi kovat pakkaset, mutta toisaalta aurinko on paistanut niin houkuttelevasti, että ulkona on viihdytty. Shoppailtiin Reskolle Mustista ja Mirristä Rukka-merkkiset tossut, niin helpottui tämä pakkaslenkkeilykin kerralla.

fbimg_0368fbimg_0260fbimg_0203fbimg_0127

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s