Mainoskasvo Resko & kuulumisia treenirintamalta

toplinetexture

Kaks vuotta sitten joulukuussa käytiin Reskon kans reissu Helsingissä Mustin ja Mirrin kuvauksissa. Tänä keväänä tuli ulos uusi turkinhoitosarja Toplineg ja siellä näkyykin Toplinen mainoksissa tuttu musta snautseri.. Se reissu oli aika uskomaton: 15h yöjunalla Kolarista Helsinkiin ja 15h yöjunalla Helsingistä takasin Kolariin saman vuorokauden sisällä. Helsingissä oli älyttömän karsea räntärapakeli ja koira kastui ja sotkeentui korvia myöten. Suihkua ei ollut, eikä fööniä tai mitään. Talouspaperilla kuivaten ja kammalla karvoja oikoen laitettiin Resko pikaisesti kuvauskuntoon. En olisi ikinä uskonut, että niistä kuvista tulee yhtään julkaisukelpoista materiaalia 😂🙈 Ja näin jälkikäteen kuvia katsoessa Reskolla on sentti tai kaks liikaa karvaa alalinjassa ja koira näyttää tankkerilta – siis ikinä et tule valmiiksi trimmaajana, aina on uutta opittavaa. Mutta ne on elämässä pikkujuttuja. Uskomattomiin seikkailuihin on tämä koira minut johdattanut näiden neljän yhteisen vuoden aikana. Ja se uus Toplinen Texture -shampoo toimii ainakin snautserin karvassa kuin unelma, jää meillä käyttöön. Karva näyttää ja tuntuu todella hyvältä, toimii karkeaan karvaan just niinkö pitää, kestää pestä vaikka näyttelyä edeltävänä iltana eikä karkean karvan tekstuuri katoa. Suosittelen kokeilemaan! (Eikä muuten oo maksettu mainos!)

Ja tuleva kesä vaikuttaa muodostuvan aika koiramaiseksi. Ehdin jo niellä pettymykseni, kun kuulin että ryhmäpaikkoja ei irronnut. Ei tietenkään, kun en ole tuntiakaan talkoillut – ihan arvattavissa ollut juttu ja tosi ymmärrettävää. Eilen tuli kuitenkin sähköposti, jossa kerrottiin meille auenneesta ryhmäpaikasta tokoon! Hehkutin innoissani kaikille fb-kavereille, että eipä jäätykkään ilman tekemistä. Tänään hullu tuuri jatkui, kun tuli toinenkin sähköpostiviesti. Nyt meille on ryhmäpaikka myös rally-tokoon (avo-voi)?! Ja ovat onneksi eri päivinä, eivätkä ihan peräkkäinkään. Tällä tuurilla olis melkein kannattanut lototakkin!

Käytiin muuten tänään koeajamassa minun uusi maastopyörä Oulunsalossa metsäteillä. Kakkis kirmaili vapaana ja Resko veti minua Kainpon Combi Plus-adapterin ja muiden vetovehkeiden avulla. Paikoitellen oli vielä tosi märkää, mutta vitsit kun olikin kivaa hommaa. Mennään varmaan pian uudestaan! (Ja pian saan varmaan punkkimyrkyttää pojat, oli meinaan sen verran märkää ja sulaa merenrannassa ja pelloilla.)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s