For success, attitude is equally as important as ability.

Kasko kävi kehässä Kemi KVssa Cindy Petterssonin tarkassa syynissä. Cindy osoittautui todella ihanaksi tuomariksi niin koiria kuin handlereitakin kohtaan – opasti aloittelijoita hymy huulilla ja arvosteli koirat todella perusteellisesti, lappu tuli täyteen tekstiä. Ei missään nimessä eriautomaatti, vaan käytti koko skaalaa. Mustia kääpiösnautsereita oli ilmoitettu 11 kappaletta. Uroksia näistä oli 6.

Heti ensimmäiseksi pöydällä Kasko mitattiin. Mittaustulosta en saanut kuulla, mutta tuomari sanoi ruotsiksi, että ”Ihanaa!” ja totesi, että tässä on nyt oikean kokoinen käppänä, todella ihastuttava koko. Kasko murisi taas hampaita katsoessa, mutta kyse oli taas sellaisesta tyytymättömän koiran jurputuksesta, eikä vihaisesta murinasta. Hitsin Kake, miksi teet noin?

”Erinomainen tyyppi & koko & mittasuhteet. Tasapainoinen pää, hyvät korvat & silmät. Hieno etuosa. Erinomainen niska, olka, säkä, rintakehän tilavuus ja syvyys. Hyvin kulmautunut takaa. Erinomainen turkinlaatu. Liikkuu hieman ahtaasti takaa, muutoin hyvin.” ERI SA VAK1 PU2 CACIB

FI CH SE CH Lamigras Black Younger Panther
*** UUSI KANSAINVÄLINEN MUOTOVALIO eli C.I.B. ***

Fiilis oli uskomaton, kun tuomari nosti Kaskon valioluokan ykköseksi. Itkua pukkas. Oikeasti, uskomatonta. Minun pikkuKakkis, maskotti, Kaskelotti, Kake, Kapteeni.. Se pikku-ukko, joka monesti jää isompien ja karvaisempien varjoon. Rotunsa parhaaksi valittiin Kaskon 12-vuotias pappa Azzar, joka on ikäänsä nähden niin hienossa kunnossa, etten ihmettele miksi tuomari halusi sen nostaa urosten ykköseksi.

Tämän kesän jäljiltä meillä asustaa siis kaksi inttivaliota. Sanoinko jo, että uskomatonta?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s