Meillä jäi muuten jotain kertomatta!

Käytiinhän me heinäkuussa Ruotsissakin! Lauantaina 14.7. oli Piteåssa KV-näyttely ja sunnuntaina sitten erkkari. Reissu tehtiin Nathalien kanssa, jolle tässä vielä julkinen kiitos matkan järjestämisestä ja mukaan huolimisesta!

Lauantaina Piteå KVssa ensin kehään meni Kasko, jolle ERI SA VAK4. Seuraavaksi Reskon vuoro, joka yllätti kaikki ja oli kovassa seurassa ja sietämättömässä helteessä ERI SA VAK1 PU1 ROP CACIB! Käppänöiden tuomari oli vähän sellainen ”eriautomaatti”, mutta kyllähän se sa-ruusuke silti hienolta näytti ja pärjääminen hyvältä tuntui!

Sunnuntaina erkkarissa taas Kasko ensin kehässä, tällä kertaa tuomarin mieleen liian lyhytjalkaisena: EH VAK3. Seuraavaksi taas Reskon vuoro: ERI SA VAK1 PU2 & ISPU-kiinnitys!! Uskomatonta, luokkavoitto erkkarissa! Kyllähän siinä oli taas ihmettelemistä! 😀 Sunnuntain sää oli vielä lauantaitakin pahempi – lämmintä jotakuinkin 30 astetta ja ukkonen jyrisi ympärillä. Hiki valui jokaisesta mahdollisesta rakosesta. 😀 Aivan kamalaa. Koskaan en ole nähnyt Reskon laskevan häntäänsä, mutta sunnuntaina kehän jälkeen se laski häntänsä selän tasolle ja läähätti vaan silmät sikkuralla – esiintyminen luokkavoittajaksi ja pu2:ksi siinä helteessä oli Reskolta aivan uskomaton suoritus, niin huonosti se tuntuu ylipäätään helteitä kestävän. Kehästä juostiin suoraan teltalle, koira häkkiin, märkää pyyhettä koiran ylle ja alle ja tuuletin pyörimään täydellä teholla.

Tätä päivitystä kirjoitellessani seuraavaan reissuun on aikaa alle kaksi viikkoa. Taas mennään nimittäin muille maille, ja tälläkin kertaa Nathalien kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s