Reskon rauhasen kuulumiset

Käytiin tänään vaikeuksien kautta hankitun Tardakin piikityksessä! Olin varannut Reskolle ajan Ell Kamuun, sinne missä yleensä asioimme, mutta kolme varttia ennen varattua aikaamme sieltä soitettiin minulle maanantaiaamuna, ja kerrottiin ettei heillä ole Tardakia Reskon kokoiselle koiralle.

Soitin kuudelle eläinlääkäriasemalle, ennen kuin nappasi. (Tardakin saamisessa on ilmeisen paljon ongelmia tällä hetkellä.) OuluVetillä oli onneksi lääkettä ja se varattiin Reskon nimellä meille! Käytiin tänään sitten siellä ja uusi eläinlääkäri tutki Reskon ja samalla viemäni pissanäytteen. Eturauhanen on edelleen isohko, mutta pissanäyte oli priimaa. Koska koira ei ole oireillut, pistettiin vaan tehoste ja todettiin ettei paljoa muuta voi tehdä, kuin toivoa parasta. Niin siis teemme. Ja pidämme Reskon kaukana juoksuilevista nartuista.

Aika näyttää, kuinka meidän käy.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s