Kaikki on mahdollista niin kauan ku riittää kipinää.

Me ollaan Reskon kanssa palattu rallyn pariin. Puolisen vuotta tässä kerettiinkin vetää lonkkaa, kunnes paikallinen snautseristikaveri potkaisi persauksille ja iski voittajaluokan kyltit eteen. Reskon kanssa on ollut tosi ihanaa treenata ja opetella uutta. Jotenkin tuntuu, että tuo koira oikeasti paranee niin paljon koko ajan ja myös treenaaminen sen kanssa on jatkuvasti palkitsevampaa. Ja mikä tietysti kaikista tärkeintä, niin koira on myös arjessa ihana kaveri. Melkoisen timantin oon saanut käsiini heti ensimmäistä snautseria hankkiessani.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s