Kasko

C.I.B FI MVA SE MVA EE MVA
LAMIGRAS BLACK YOUNGER PANTHER

LamigrasBlackYoungerPantherCIB

 

kääpiösnautseri, uros
synt. 06.04.2015
koko: 34cm / 8kg

Terveys
lonkat: A/A
kyynärät: 0/0
selkä: VA0 SP0 LTV0
silmät: ok (02/2019)

#5 musta kääpiösnautseriuros Suomessa vuonna 2017


Kasko on iloinen, rohkea, ahne ja topakka Ruotsin tuliainen. Se menee paikasta ja tilanteesta toiseen häntä pystyssä ja sopeutuu kaikkeen. Kotiutuessaan Kake kulki Reskon perässä vauhdikkaalla askeleella, tutki jokaisen nurkan, pussasi minut miljoonaan kertaan ja kiipesi selkäni päälle nukkumaan kun makasin mahallani matolla. Herra Kakkiainen siis saapui kotiin ja otti tilanteen haltuun. Sellainen Super-Kasko, aivan kuin se olisi ollut meillä aina.

Kaskon tavaramerkki on heiluva häntä. Se on niin iloinen riiviö, etten ole nähnyt toista samanlaista. Reskon jälkeen kaikki asiat ovat tuntuneet Kaskon kanssa kovin helpoilta ja tutuilta, ja moni asia on loksahtanut paikalleen ilman varsinaista opettamista. Kasko on sellainen sielunkumppani, hyvin vahvasti nimenomaan minun koirani.

Tulevaisuudessa meidät voi toivottavasti bongata näyttelykehien lisäksi rallytokokisoista ja agilitykentiltä. Suunnitelmia minulla on myös Kaverikoiratoimintaan, Kasko olisi vierailuilla varmasti aivan elementissään.

Käydyt kurssit ja treeniryhmät

  • Rallytokon alkeiskurssi (OSTY Ry) 06.06.2017 –
  • Agilityn alkeiskurssi (OKK) 04.09.2017 –
  • Agilityn mölliryhmä (OKK) 11.09.2018 –

”Tunnen sut mä tarkkaan, jaettu sielu kaiken aikaa”